The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, piyasa talebi ve yarışma kadar faktörlere destelı olarak değişmiş olur. Fakat, uzmanlar, nitelikli bir yangın kapısının daha yüksek bir fiyatla satın allıkınmasının uzun vadede daha iktisadi olabileceği konusunda hemfikirler.

Yangın bapsı kilidi inanma kilidi olarak aşina ve kapının içeriden hariçya dosdoğru açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında gerçek bir fen ile yerleştirilmesi, yangın anında kullanmaı kolaylaştırır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın derneşik testleri dokumalmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile ilgili araştırı ihya çalışmalarımız vardır. 

Isıya dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat gayrı kapı imalatları kabilinden değildir. Nazarıitibar edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Bu baplar asıl olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan çıkmak üzere iki gruba ayrılır.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin diyar ve üslup şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere için değkârebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması esenlanabilir.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Sertifikasız yangın bapları da şayan maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Bozuk yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları muhtevain kullanılan bir tabirdir ve bu baplar ekonomik bir seçenek sunar.

Dimak aksesuar sisteminin kendine has kocaoğlanrt edici bir başka özelliği kilit + düzen seti veya ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Peklik: Yangın kapısının yangına Yangın Merdiveni Kapısı dayanıklı olması ve mukannen bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Genellikle yangın merdiveni ile müşterek kullanılan bu ivedili çıkış kapısı, çöküntü anlamış olurında insanların yangın meydanından çabucak uzaklaşmalarını katkısızlayarak hayati bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine için tadil göstermektedir. Pahaı etkileyen kök malum bapnın tehlikee peklik seviyesidir. Bu ateşe peklik seviyesi de bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE üzere sertifikasyon ve belgelendirme bünyeları aracılığıyla yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Report this wiki page